تاریخ انتشار: ۱۱:۳:۴ سه شنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶

نخستین همایش ملی' روایت در انواع ادبی' در دانشگاه کردستان برگزار می شود

این همایش یک روزه توسط گروه زبان و ادبیات انگلیسی در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه کردستان برگزار می شود.

مراسم افتتاحیه این همایش ساعت 9 صبح در تالار مولوی دانشگاه کردستان با سخنرانی دکتر فردین اخلاقیان ریاست دانشگاه کردستان و ولی غلامی دبیر علمی این همایش آغاز می شود.

انجمن علمی نقد ادبی ایران، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و انجمن علمی دانشجویان زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه کردستان در برگزاری این همایش با گروه زبان و ادبیات انگلیسی این دانشگاه همکاری داشته اند.

این همایش در چهار نشست، یک پنل کلیدی و یک پنل ویژه برگزار خواهد شد و با سخنرانی دکتر بهروز چمن آرا به کار خود پایان خواهد داد.

لازم به ذکر است پیش از مراسم اختتامیه کتاب نظریه ژانر اثر سیدمهدی زرقانی و محمودرضا قربان صباغ، طی نشستی با حضور دکتر زکریا بزدوده و دکتر ابوالفضل حری مورد نقد و بررسی قرار می گیرد.

تعداد بازديد كل:12106