تاریخ انتشار: ۹:۵۶:۳۱ سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۶

اعلام اسامی پذیرفته شدگان مقطع ارشد بدون آزمون دانشگاه کردستان/اسامی

دانشگاه کردستان طی اطلاعیه ای اسامی دانشجویان پذیرفته در مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون سال تحصیلی ۹۷-۹۶ را اعلام کرد.

در صورتی که پذیرفته‌شدگان قصد هرگونه انصراف داشته باشند لازم است نامه انصراف را به صورت دست‌نویس و با امضاء دستی و شماره تلفن ثابت و همراه، اسکن نموده و به همراه اسکن صفحه اول شناسنامه و کارت ملی به آدرس پست الکترونیک دفتر استعداد درخشان دانشگاه (estedad@uok.ac.ir) ارسال فرمایند. (لطفاً از مراجعه حضوری خودداری فرمایید).

جهت دریافت لیست اسامی پذیرفته شدگان ارشد بدون آزمون دانشگاه اینجا کلیک نمایید.

براساس ماده یک آئین نامه پذیرش بدون آزمون دانشجویان استعدادهای درخشان در دوره کارشناسی ارشد، دانشگاه اختیار دارد حداکثر ۱۰درصد ظرفیت دوره کارشناسی ارشد خود در هر رشته محل را به دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته دوره های روزانه و شبانه حائز شرایط این آئین نامه به صورت مازاد بر ظرفیت پذیرش با آزمون اختصاص دهد.

دانشجویان متقاضی بهره مندی از این آئین نامه باید پس از شش نیمسال تحصیلی و با گذراندن حداقل ۱۱۰ واحد درسی به لحاظ میانگین کل جزو ۱۰ درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند و حداکثر در مدت ۸ نیمسال فارغ التحصیل شده و برای سال تحصیلی بلافاصله پس از دانش آموختگی تقاضای پذیرش کنند.

همچنین پذیرش بر اساس این آئین نامه صرفا برای یک بار امکان پذیر است و پذیرش دانشجو در رشته های تحصیلی مرتبط به تشخیص گروه آموزشی و تائید شورای آموزشی دانشگاه امکان پذیر است.

تعداد بازديد كل:12060