تاریخ انتشار: ۸:۳۵:۱۸ چهارشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۶

برگزاري دهمين جشنواره حركت در دانشگاه كردستان

دکتر روشن خوشنوازي معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه كردستان در آئين افتتاحيه دهمين جشنواره حركت اظهار كرد: انجمن هاي علمي مكان مناسبي براي دانش اندوزي و يادگيري است.

وي افزود: دانشجويان در انجمن هاي یاد مي گيرند نظريه هاي مختلف را چگونه نقد كنند و نيز كار جمعي را ياد مي گيرند.

معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه كردستان گفت: در اين انجمن ها دانشجويان تمرين كار مي كنند و نيز بوروكراسي اداري را مي آموزند.

دكترخوشنوازي تاكيد كرد: ما مسئولين بايد در فكر پرورش انسان هايي باشيم كه بتوانند حق خود را به نحو احسن بگيرند.

وي اشاره كرد: تعدادي از دانشجويان فعال در انجمن هاي علمي در حال حاضر عضو انجمن هاي بين المللي هستند كه اين مهم خود يكي از نتايج و دستاوردهاي فعاليت انجمن ها مي باشد.

روشن خوشنوازي افزود: دانشجويان حاضر در انجمن ها بهتر با محافل علمي آشنا مي شوند كه نمونه اي از نتايج آن دعوت از اساتيد بزرگي براي حضور در برنامه ها و استفاده از برنامه هاي آموزشي سطح بالايي مي باشد.

معاون فرهنگي بيان كرد: با برگزاري هرساله ي جشنواره ي حركت در سطح دانشگاهي و ملي باعث ايجاد شور و هيجان در بين دانشجوياني مي شود كه مي خواهند دستاوردهاي يك ساله ي خود را به نمايش بگذارند.

دكترخوشنوازي اظهاركرد: شعار جشنواره ي امسال پيش به سوي دانشگاه پاك و استفاده از پسماندهاي زباله اي است.

وي در پايان گفت: ما اين حركت پسنديده را گرامي مي داريم و نيز ياد مي گيريم كه محيط زيست را سالم نگه داريم و به سمت كمتر مصرف كردن گام برداريم.

تعداد بازديد كل:9840