تاریخ انتشار: ۱۲:۳۴:۲۵ جمعه ۵ خرداد ۱۳۹۶
انجمن های کشاورزی

غرفه قابل تقدیر در دهمین جشنواره ملی حرکت (مرحله درون دانشگاهی)

هرکسی آن دِرَوَد عاقبت کار که کشت

سپاس خدای را که وعده‌اش در هر لحظه و هر ساعت و هر روز آشکار می‌گردد، به راستی که بعد از هر سختی، آسانی است. روز یکشنبه با همه دغدغه‌ها و تهیه وسایل مورد نیاز تموم شد، دوشنبه از راه رسید، چند ساعت زمان برای تهیه‌ی آن غرفه‌ی ایده‌آل که در ذهن دانشجویان دانشکده کشاورزی حک شده بود. بودجه کم و امکانات کم‌تر و نیروی انسانی برای تهیه هر بخش غرفه بسیار کمتر از سایر غرفه‌ها بود. ساعت 8 شب بود و تقریباً همه غرفه‌ها آماده کار بودند، الی ما که همچنان مشغول بودیم و هیچ کاری درست نشده بود. فشار عصبی، خستگی مفرت، نه نهار خورده بودیم و نه شام، نه بودجه‌ی درست حسابی که چندتا چیز درست حسابی تهیه کنیم. ساعت 11 شب بود و ما دیگه مجبور به تعطیلی کار ناتمام شدیم. صبح شد و با اینکه خستگی مفرط داشتیم، دست به کار شدیم، نیروی انسانی فقط 2 نفر بودند، بیشتر از دیروز اعصابمون خرد شده بود، به گریه افتاده بودیم. تقریباً 1 ساعت بعد افتتاحیه بود و غرفه ما هیچ کاری نکرده بود. تا اینکه چند نفر از دوستان و همکاران رسیدند و هر کدوم رو به کاری مشغول کردم. الحمدالله که بخیر و خوشی تمام شد. این چند روز تمام شد و روز موعود فرا رسید، پنجشنبه‌ی پر از خستگی، بماند که بعضی‌ها م واقعا همون روز شورش رو در آوردند و فقط به خودشون فکر می‌کردند (توی همون غرفه دانشکده کشاورزی). تا اینکه آرمان مهرپناهی مجری اختتامیه جشنواره اعلام کرد: غرفه‌ی قابل تقدیر، غرفه‌ی دانشکده کشاورزی... و ناگهان همه خستگی‌هامون رفع شد...

در پایان:

آریانا احمدی، فاروق فتحی، سهند مریدی، سینا نادری، شیوا شریعتی، فرید فتحی، سروه فرجی، سارا یخچالی، سنور محمدی، نرگس بیگ زاده، روناک عبادی، آرزو جنگ آرا، صبری بهزادی نیا، حامد کرمی، شادی مرادی، بهمن ساعدپناه

همچنین از سایر دوستانی که کم و بیش ما را یاری نمودند: پریسا بزرگمهر، پریا فدایی، نیلوفر وکیلی، محمود احمدی، فرزاد دادخواه، پریسا ملاسلیمی

از زحمات و تلاش بی‌دریغ و بی‌بدیل همه دوستانی که در برگزاری غرفه، یاری‌بخش ما بودند، نهایت تشکر و سپاس را دارم، امید است که با تلاش‌های مضاعفشان زندگی خود و سپس جامعه خود را شکوفا سازند و از ثمره زحمات و تلاش خود بهره جویند.

توفیق ادامه راهتان

تعداد بازديد كل:12036